tirsdag den 25. september 2012

Jaaa, jeg røg også i fælden.

Jep, selvfølelig  skulle jeg da også have mig en Gosh - Holographic Hero. De eneste holografiske lakker jeg har haft indtil, har været lakker med holografisk glitter, og ikke en linær holografisk som man kalder denne slags lak.

Billederne jeg har taget var med topcoat. Og den smukke holografiske effekt forsvandt i samme sekund jeg puttede topcoaten på. Jeg havde ellers håbet  på at Gosh's egen topcoat ikke ødelagde effekten.
Så da effekten forsvandt, blev jeg jo nødt til at peppe neglene lidt op. Det gjorde jeg ved at lave et lyn af min yndlingslak; Aenglands - Tristam <3
Vejledning til at lave lynet fandt jeg her.

Og så har min mor været så elskværdig at købe en Butter London lak til mig i Tyskland. Taaaak for overraskelsen moar! Når ja, farven hedder Willow.



fredag den 14. september 2012

Argyle Mønster.

Hejsa mennesker :)
Idag har jeg et fint design til jer. Det hedder "Argyle Pattern". Og nej, jeg har ingen anelse om hvad det hedder på dansk? Det var et design jeg fandt på youtube, af MisJenFABULOUS . Syntes selv det blev temmelig godt! :D Og tænk alle de farvekombinationer man kunne lave det i!

Jeg har brugt:
                    Essie - Bikini so Teeny (blå)
                    H&M - Purple Heart (lilla)
                    Revlon - Lunar (sort)
                    Depnd - Hvid Artliner









KH  Lisa

mandag den 10. september 2012

Pokernails..

Dem af jer der har Instagram, tag at følge WAHNAILS derinde..! Wahnails er en koncept nailsalon, i England, her kan  man komme ind og få lavet nailart. På instagram lægger de en hel masse af deres kunders negle ud. Her fandt jeg sådan et kortspils-design som jeg har forsøgt mig med.

Jeg har brugt:
                   Essie - Pretty Edgy (grøn)
                   Essie - Blanc (hvid)
                   Depend - Sort Artliner
                   Revlon - Lunar (klør&spar)
                   Essie - Jag-u-ar (hjerte&ruder)


Undskyld det ringe billede. Men det var ikke meningen at jeg ville lave et indlæg om dem. Så  tog kun et hurtigt billede da jeg var færdig.

KH Lisa